OVER ONS

Over de muzikale leiding 

WIE HEBBEN DE MUZIKALE LEIDING?

Vladimir

VLADIMIR PAIREL - DIRIGENT

Vladimir Pairel is ruim 40 jaar actief in de (professionele) muziek. Na zijn conservatoriumopleiding in Moldavië was hij als toetsenist en arrangeur verbonden aan de band “Zemleane”. Deze band was in de jaren ‘80-‘90 zeer populair in Rusland.

 

Na enkele jaren is hij verhuisd naar Amsterdam waar hij als 1-ste altviolist werkte bij het Amsterdams Promenade Orkest. Daarbij speelde hij veelvuldig als vaste invaller in andere orkesten waaronder het Residentie Orkest. In die periode heeft hij onder andere de vioolpartijen ingespeeld voor de Total Touch Cd’s met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis. Ook heeft hij jaren gespeeld bij Una Voce Particulare van Ernst Daniel Smid.

 

Daarna is hij zich gaan richten als dirigent op koormuziek en gospel en hij heeft momenteel diverse gospel- en popkoren onder zijn hoede. Vanaf 1 januari 2017 is hier 't KOOR! bijgekomen.

Ludmila

LUDMILA DE KLERK - PIANISTE

Ludmila de Klerk-Tokareva is geboren in Rusland en begon met pianospelen toen zij zes jaar oud was. Zij volgde haar muzikale opleiding aan het conservatorium van Wolgograd en studeerde daar Cum Laude af. Tijdens haar studie is zij zich gaan specialiseren in pianobegeleiding en lesgeven. In Nederland volgde zij een aanvullende studie aan de “Shumann academie” om zich te verdiepen in de westerse stijl van lesgeven.

 

Concerten brachten haar onder andere naar Riga (Litouwen), Sofia en Russe (Bulgarije) en diverse plaatsen in Rusland. Ruim tien jaar geleden is zij naar Nederland gekomen.

 

Naast lesgeven werkt zij samen met diverse musici, kamermuziekensembles en begeleidt zij zangers en koren. Sinds 2009 is Ludmila de vaste pianiste van ’t KOOR!